Přihláška Makis (Paladin)
+4
Nonexist
Edtho
DiskoStu
Bhaal
8 posters
Strana 1 z 1
Přihláška Makis (Paladin)
Class: Paladin (80lvl)
Nick: Makis
Spec: prot/holy
UI: blizz
Armory:
Zkušenosti: na Drahy servru hraji zhruba rok. V raidech a dunzích znám dá se říct každý kout. Další postavou za kterou zde hraji je shadow priest Hellmut (80lvl). Dále pak mám zkušenosti i z offiku.
Proč Mysteria?: Kamarád Awn, který u vás hraje se mi zmínil, že tato guilda hledá schopné tanky a já zase hledám schopnou guildu, se kterou bych mohl chodit pravidelně raidy a HC dungy. Dalším důvodem je, že bych byl rád s kamarády Awn a Idclip (pokud nám ovšem přihlášky schválite) v jedné guildě.
Raid time: večerní hodiny a podle potřeby klidně i do noci
Něco o mě: je mi 35 let, jsem komunikativní, týmový a maximalista
TS: používám
Pokud jsem na něco zapomněl, tak se prosím doptejte a já rád odpovím.
Makis
Nick: Makis
Spec: prot/holy
UI: blizz
Armory:
Zkušenosti: na Drahy servru hraji zhruba rok. V raidech a dunzích znám dá se říct každý kout. Další postavou za kterou zde hraji je shadow priest Hellmut (80lvl). Dále pak mám zkušenosti i z offiku.
Proč Mysteria?: Kamarád Awn, který u vás hraje se mi zmínil, že tato guilda hledá schopné tanky a já zase hledám schopnou guildu, se kterou bych mohl chodit pravidelně raidy a HC dungy. Dalším důvodem je, že bych byl rád s kamarády Awn a Idclip (pokud nám ovšem přihlášky schválite) v jedné guildě.
Raid time: večerní hodiny a podle potřeby klidně i do noci
Něco o mě: je mi 35 let, jsem komunikativní, týmový a maximalista
TS: používám
Pokud jsem na něco zapomněl, tak se prosím doptejte a já rád odpovím.
Makis
Makis- Anonymní
Re: Přihláška Makis (Paladin)
Awn nám zvýšil počet potencionálnych tankov za jeden deň dosť slušne , za to má pochvalu!
Som rád, že máme toľko uchádzačov o členstvo v guilde... prihláška je pekne napísaná. Som ZA prijatie do guildy.
Znovu platí, že na finálne rozhodnutie (prijatie / odmietnutie) si budeš musieť počkať 2 dni. Bol by som rád ak by sa k prihláškam vyjadrili / spýtali aj ďalší členovia guildy.
Som rád, že máme toľko uchádzačov o členstvo v guilde... prihláška je pekne napísaná. Som ZA prijatie do guildy.
Znovu platí, že na finálne rozhodnutie (prijatie / odmietnutie) si budeš musieť počkať 2 dni. Bol by som rád ak by sa k prihláškam vyjadrili / spýtali aj ďalší členovia guildy.
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Stejně jako u Idclipa - ANO :-).
DiskoStu- Poèet pøíspìvkù : 86
U me hraje velke + vek. Jednoznacne PRO.
Edtho- Poèet pøíspìvkù : 71
PRO opet ve svech smerech hej AWN si borec
Vencor- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 193
Věk na to já říkám,že si za zenitem Mno bohužel aj já
Zná ťa feo to je dycky důvod pro
Zná ťa feo to je dycky důvod pro
Alem- Poèet pøíspìvkù : 83
Stejný názor jak u Idclip...jsem PRO
Awn- Poèet pøíspìvkù : 8
Prijatý.
Napíš si o invite do guildy na in-game nicky: Phalanx, Nonexist, Enoder, Bhaal, alebo niekomu z guildy a oni sa postarajú o to aby si dostal invite.
/Lock
Napíš si o invite do guildy na in-game nicky: Phalanx, Nonexist, Enoder, Bhaal, alebo niekomu z guildy a oni sa postarajú o to aby si dostal invite.
/Lock
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: