přihláška
2 posters
Strana 1 z 1
přihláška
class: warior
lvl: 80
talenty: prot PvE, arms PvP/PvE
postava: male orc, equip na dps nic moc , ale v tank equipu mám 35k hp no buff
zkušenosti: mám odchozené naxx 10/25, voa 10/25, os 10, onyx 10 většina odchozené jako tank
raid time: na wow sem téměř každý den mezi 14:00 až 16:00 někdy i déle a pak se tu oběvuju věčer a o výkendech takové 2-3 hodiny denně
proč Mysteria: protože jste skvělá PvE guilda a mě moc nejde PvP tak sem přemýšlel o tom že se na něho vykašlu a půjdu full do PvE
Něco o mě: je mi 15 let, wow hraju už přes 2 roky z toho asi 11 měsíců na drahy.com
Rád bych se dostal k vám do guildyprotože je v ní i můj dobrý kamarád Goard (mage)
lvl: 80
talenty: prot PvE, arms PvP/PvE
postava: male orc, equip na dps nic moc , ale v tank equipu mám 35k hp no buff
zkušenosti: mám odchozené naxx 10/25, voa 10/25, os 10, onyx 10 většina odchozené jako tank
raid time: na wow sem téměř každý den mezi 14:00 až 16:00 někdy i déle a pak se tu oběvuju věčer a o výkendech takové 2-3 hodiny denně
proč Mysteria: protože jste skvělá PvE guilda a mě moc nejde PvP tak sem přemýšlel o tom že se na něho vykašlu a půjdu full do PvE
Něco o mě: je mi 15 let, wow hraju už přes 2 roky z toho asi 11 měsíců na drahy.com
Rád bych se dostal k vám do guildyprotože je v ní i můj dobrý kamarád Goard (mage)
grevrt- Anonymní
Re: přihláška
pro
v jakých časech můžeš večer?
v jakých časech můžeš večer?
Eluiniq- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 142
Mě se přihláška líbí, má to hlavu i patu, tanky potřebujeme a pokud u nás má nějakého známého je to jen dobře. Pokud se neobjeví něco nového proti němu tak jsem pro.
víkendy
když není bratr doma a já nejsem v hospodě tak tady sem i do 0:00 a když je tak se sem moc nedostanu ale oběvuju se tu i tak
grevrt- Anonymní
Jo já myslím že to bude stačit, na raidy se kdyžtak už nějak dohodneš, pokud jsou plánované tak bývají většinou oznámené několik dní dopředu, tak by neměl být problém. Kdyžtak ve hře napiš někomu z vedení kdo by tě mohl vzít (Hortau, Nicolas, Eluiniq, Bhaal...) a invitneme tě
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: