Prihlaska
3 posters
Strana 1 z 1
Prihlaska
Zdravim. Chtel bych k vam do guildy za meho Rogue
Nick: Offensive
PvP/PvE talenty Assa
Zkusenosti mam dost hraju na drahym uz pres 1,5 roku a nekteri me muzete taky znat jako Warriora Legendary. V Breznu mi bude 17. K Mysterii bych se chtel pridat proto, protože me fascinovalo jak jsem byl jednou s vami Onyx 25 a padla na prvni pokus Proste ta vase sehranost a dost lidi online. Hlavne pravidelne chozeni Raidu. Cas na raidovani si vzdycky najdu.
Nick: Offensive
PvP/PvE talenty Assa
Zkusenosti mam dost hraju na drahym uz pres 1,5 roku a nekteri me muzete taky znat jako Warriora Legendary. V Breznu mi bude 17. K Mysterii bych se chtel pridat proto, protože me fascinovalo jak jsem byl jednou s vami Onyx 25 a padla na prvni pokus Proste ta vase sehranost a dost lidi online. Hlavne pravidelne chozeni Raidu. Cas na raidovani si vzdycky najdu.
Legend- Anonymní
Re: Prihlaska
NIč proti prijatiu do guildy nemám, len ta prihláška sa mi vidí krátka. Za mňa teda Ano-prijať.
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Me by nejprve zajimalo, u koho mas maina (Warriora) a proc nechces prejit i s nim ?
Nonexist- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 238
Maina mam u Wrath of Horde. Neni duvod s tama uplne odejit, navíc tam mam dost kamosu, takže proc? U nich se už málo chodi raidy a u vás si to uziju az az. S warrem chodim max Uk, Nexus, protože me za nej nebavi zadnej raid.
Legend- Anonymní
Ja jen, jak casto by jsi byl online, jestli spis hravas za rogunu a nebo wara.
Nonexist- Champion
Ted už hraju za rogunu. Na warovi skocim udelat jen daily a 1-2 Bg a pak dueluju pred Og...na nem neni uz moc co delat.
Legend- Anonymní
Ja jen, aby si nebyl jeden z tech pripadu co: "hrr hrr dejte mi eq" "uz me to nebavi-> expim dalsi postavu" a znova pro EQ.
Jinak jsem PRO.
Jinak jsem PRO.
Nonexist- Champion
No i s Eq budu chodit ty raidy je to neco jine než s warriorem a tu druhou postavu si expim (teda uz 3), ale jen kvuli toho že me to za nej bavi a bavilo, protože už jsem jednou priesta tady mel, ale dal jsem si pul roku pauzu tak jsem smazal cele acc. Tak si to ted tady zakladam znova.
Legend- Anonymní
prijatý 23.8.2010
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: