Přihláška do guildy
2 posters
Strana 1 z 1
Přihláška do guildy
Class: Hunter
jmeno: Rasco
talenty: Markmanship,pozdeji Survival do dualu
Zkušenosti:TBC mám projite skoro všechny větší raidy, na drahyho serveru hraju 1 rok odsud moc zkušeností s raidovaním nemám:respektive jenom VOA :)ale celkem se vyznám v ICC.
Postava: Raději se věnuji pvp než pve ale raidy a dungy mě také baví,moje hlavni větev bude asi survival a dual talenty MM
RAid time: snad kdykoliv kromě neděle navečer a podle nálady rodičů :-D
Proč Mysteria? Mám u vás kamarády a slyšel jsem že jste dobra banda Diskostu mi navrhnul at se k vám připojím a já jedině souhlasím.
TS3: ano, mám i mikrofon.
Něco o mě: Je mi 17let hraju wow 3.rok. také jako Tyrax jsem hrál přvážně za alianci tak se asi budu ptát naty "hordácké věci" možná mě znáte jako nepřítele pod nickem Rob(Batista)
jmeno: Rasco
talenty: Markmanship,pozdeji Survival do dualu
Zkušenosti:TBC mám projite skoro všechny větší raidy, na drahyho serveru hraju 1 rok odsud moc zkušeností s raidovaním nemám:respektive jenom VOA :)ale celkem se vyznám v ICC.
Postava: Raději se věnuji pvp než pve ale raidy a dungy mě také baví,moje hlavni větev bude asi survival a dual talenty MM
RAid time: snad kdykoliv kromě neděle navečer a podle nálady rodičů :-D
Proč Mysteria? Mám u vás kamarády a slyšel jsem že jste dobra banda Diskostu mi navrhnul at se k vám připojím a já jedině souhlasím.
TS3: ano, mám i mikrofon.
Něco o mě: Je mi 17let hraju wow 3.rok. také jako Tyrax jsem hrál přvážně za alianci tak se asi budu ptát naty "hordácké věci" možná mě znáte jako nepřítele pod nickem Rob(Batista)
Rasco- Anonymní
Re: Přihláška do guildy
Další kvalitní přihláška... Podle toho co jsem si přečetl není žádný důvod odmítnout Rasca Poslední dobou se s novými přihláškami docela roztrhl pytel. To je ale jen dobře, alespon nebudou problémy při skládání 25.
Re: Přihláška do guildy
jestli nejsi v gildě, napiš Bhaalovi
lock
lock
Eluiniq- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 142
Similar topics
» Přihláška do guildy:)
» Prihláška do guildy
» Přihláška do guildy
» Prihlaska do guildy
» Přihláška do guildy!