Prihláška do guildy
3 posters
Strana 1 z 1
Prihláška do guildy
Class: Rogue
Name: Durbi
Spec: Assassination PvE/PvP
Skúsenosti: Warcraft hrávam už cca 2 roky, na servery Ancestors.sk(ktorý sa však pomaly ale isto rozpadá tak som prestúpil na Drahyho), kedže tam bol nižší patch ako tu tak na Northrende neboli otvorené ešte všetky dungy ale tie čo boli mám odraidované, ako napr Naxxramas 10/25man, VoA 10man a všetky hero dungy typu: NExus, Gundrak, atď...
Postava: Troll male, staty tu moc ešte nebudem písať keďže som ešte len lvl 23...
Raid time: od xx:xx do xx:xx
Prečo Mysteria?: No proste preto lebo hľadám spoľahlivú guildu s veľa ochotnými hráčmi. Počul som že mysteria taká je...tak preto..
O mně: Asi len toľko že mám 16 a milujem spoločnosť
TS: nemám, ale ak bude treba v dungoch, raidoch neni problém rýchlo nainštalujem a možem kecat
Name: Durbi
Spec: Assassination PvE/PvP
Skúsenosti: Warcraft hrávam už cca 2 roky, na servery Ancestors.sk(ktorý sa však pomaly ale isto rozpadá tak som prestúpil na Drahyho), kedže tam bol nižší patch ako tu tak na Northrende neboli otvorené ešte všetky dungy ale tie čo boli mám odraidované, ako napr Naxxramas 10/25man, VoA 10man a všetky hero dungy typu: NExus, Gundrak, atď...
Postava: Troll male, staty tu moc ešte nebudem písať keďže som ešte len lvl 23...
Raid time: od xx:xx do xx:xx
Prečo Mysteria?: No proste preto lebo hľadám spoľahlivú guildu s veľa ochotnými hráčmi. Počul som že mysteria taká je...tak preto..
O mně: Asi len toľko že mám 16 a milujem spoločnosť
TS: nemám, ale ak bude treba v dungoch, raidoch neni problém rýchlo nainštalujem a možem kecat
laxo- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: Prihláška do guildy
Hezka prihlaska, obsahuje vse a i kdyz tohoto clovicka nezam uz ted se me docela libi. PS: Nejsem ted zrovna na WOW, ale myslim, ze rogunu v Guilde moc nemame. ZA me OKI a pro tebe EXPI, EXPI, EXPI . Wyrda
wyrda- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 119
Re: Prihláška do guildy
Prihláška je slušná, keď budeš v hre tak mi napíš na nick Bhaal.
Invitnutý do guildy 28.7.2010
Invitnutý do guildy 28.7.2010
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Similar topics
» Prihlaska do guildy
» Přihláška do guildy
» Přihláška do guildy!
» Prihlaska do Guildy
» prihlaska do guildy
» Přihláška do guildy
» Přihláška do guildy!