Přihláška do guildy:)
2 posters
Strana 1 z 1
Class: War
Nick: Loyd
Talenty: Arms/fury
Profky: Min/BS
Zkušenosti: Hraju od patche snad 1.12.1, skušenosti hlavně s paladinem ale za wara už sem se celkem taky naučil:) sice mám menší lvl (24) ale doexpim celkem rychlo doufám
Raid time: no každej večer kromě patku a soboty (ale s tim warem si toho raidovani asi moc neužiju zatím mno:D )
Mysterii mi doporučil kámoš co spolu hrajem v gildě kde máme oba mainy, tak se chci jit ku vám podívat. Že prý tu máte jakžtakž řád, organizaci
Nick: Loyd
Talenty: Arms/fury
Profky: Min/BS
Zkušenosti: Hraju od patche snad 1.12.1, skušenosti hlavně s paladinem ale za wara už sem se celkem taky naučil:) sice mám menší lvl (24) ale doexpim celkem rychlo doufám
Raid time: no každej večer kromě patku a soboty (ale s tim warem si toho raidovani asi moc neužiju zatím mno:D )
Mysterii mi doporučil kámoš co spolu hrajem v gildě kde máme oba mainy, tak se chci jit ku vám podívat. Že prý tu máte jakžtakž řád, organizaci
Loyd- Anonymní
Re: Přihláška do guildy:)
za mě ano, ještě se musí vyjádřit Hort..
btw plánuješ tanka?
btw plánuješ tanka?
Eluiniq- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 142
No tak tank bude určo na dualech, ale nevim jestli primar, přece jen jednoho už mám
Loyd- Anonymní
No zrovna včera jsme řešili to obsazování altů u nás... Několik lidí už k nám přišlo se svými alty, ale byl bych rád, kdyby to později i někam vedlo, např. v gildě, kde mám hlavní postavu už mě to nebaví, rozpadá se apod. tak chci zkusit s altem jinou gildu a případně se pak rozhodnout o přechodu gildy i s mainem... Zase bych nebyl moc nadšený kdyby se k nám přihlásila hromada altů, na kterých si mainové zahrají jen když se budou nudit. Tady by to možná chtělo ještě nějaké jasné stanovisko od Nicolase.
Jinak teda s přihláškou problém nemám, stručné jasné... Ještě asi probereme ty alty v gildě a pokud bude vše ok tak já nebo Eluiniq pošleme invite.
Jinak teda s přihláškou problém nemám, stručné jasné... Ještě asi probereme ty alty v gildě a pokud bude vše ok tak já nebo Eluiniq pošleme invite.
Takže bavil jsem se s Nicolasem o altech jak jsem slíbil a vzniklo jasné stanovisko. Prozatím budeme přijímat alty, kteří tady napíšou smysluplnou pozvánku, jako ty... později se uvidí.
Takže hráč přijat, prosím Eluiniqa o lock.
Takže hráč přijat, prosím Eluiniqa o lock.
Přijat
/lock
/lock
Eluiniq- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 142
Similar topics
» Prihláška do guildy
» Přihláška do guildy
» Prihlaska do guildy
» Přihláška do guildy
» Přihláška do guildy!