Mysteria na fórum - nabírání nových hráčů
4 posters
Mysteria :: Mysteria :: Volný pokec
Strana 1 z 1
Mysteria na fórum - nabírání nových hráčů
Takže ... Vzhledem k tomu, že jsme se rozhodli rozšířit naše řady (zejména kvůli PvE), je potřeba dát o sobě vědět.
Makis už udělal první krok a posílá na world pěkné makro.
Další cestou je "drahyho fórum". Vzal bych si vyhlášení náboru na starost a založil topic.
Co na to říkáte?
Makis už udělal první krok a posílá na world pěkné makro.
Další cestou je "drahyho fórum". Vzal bych si vyhlášení náboru na starost a založil topic.
Co na to říkáte?
DiskoStu- Poèet pøíspìvkù : 86
Re: Mysteria na fórum - nabírání nových hráčů
Na drahyho forum nechodím skoro vôbec, ak sa toho chceš ujať tak tam založ topic o našej guilde. Poprosím ale niečo rozumné a "štylisticky nezavadné", nie ako článok o fisterií.... ďakujem za ochotu.
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Zdravím, nechtěl jsem kvůli takove blbůsce zakladat téma, tak doufám že nikomu nebude vadit, že to mrsknu sem
Když jsem se registroval na WEB tak mep risěl jenom email s nickem a heslem avšak potvrzovaci email nepřišel, nevím zda to musí někdo z Vás adminu potvrdit nebo se někde stala chyba na me straně.
Dík za info :-*
Když jsem se registroval na WEB tak mep risěl jenom email s nickem a heslem avšak potvrzovaci email nepřišel, nevím zda to musí někdo z Vás adminu potvrdit nebo se někde stala chyba na me straně.
Dík za info :-*
Dinkie- Poèet pøíspìvkù : 1
@Dinkie
Mas to aktivovane, ale keby si lepsie cital instruktaz pri registrovani a PO registrovani, tak by si vedel presne koho sa treba pytat na aktivaciu :/
Kontaktuj ma ale este ingame, pre kontrolu.
Mas to aktivovane, ale keby si lepsie cital instruktaz pri registrovani a PO registrovani, tak by si vedel presne koho sa treba pytat na aktivaciu :/
Kontaktuj ma ale este ingame, pre kontrolu.
Shadowpain- Poèet pøíspìvkù : 15
Mysteria :: Mysteria :: Volný pokec
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: