Mysteria screens (by Moku)
5 posters
Mysteria :: Mysteria :: Volný pokec
Strana 1 z 1
Mysteria screens (by Moku)
Uz ked sa venujem Photoshopu a mam niekedy chut urobit len tak nieco, tak som sa rozhodol ze urobim tu topic s obrazkami pre guildu.
Jeden obrazok som tu uz daval. Teraz pridam dalsi, 1 z 5 obrazkou ktore chystam, za kazdu rasu.... Prvy je pre cast Forsaken .
Jeden obrazok som tu uz daval. Teraz pridam dalsi, 1 z 5 obrazkou ktore chystam, za kazdu rasu.... Prvy je pre cast Forsaken .
Moku- Poèet pøíspìvkù : 31
Re: Mysteria screens (by Moku)
Hodne pekná práca, mne sa páčia oba obrázky.Ma len tak napadlo ked už robis obrázky a maš chut, čo tak spravit guildovný sig do podpisu, par ludi chodi na Drahy forum aj prispieva, tak nech sa pekne prezentujeme ... (len taký návrh ak máš čas a chut:))
Enoder- Poèet pøíspìvkù : 35
Ty obrázky jsou tak hezké, až má clovek tendenci hledat pro ne nejake vyuziti:)
Nicolas- Poèet pøíspìvkù : 40
Nicolas napsal:Ty obrázky jsou tak hezké, až má clovek tendenci hledat pro ne nejake vyuziti:)
Přesně tak už jsem koukal jestli by se nedali nějak přizpůsobit velikosti a v administraci fóra je někam nešoupnout
Možná jak psal Storm, po dokončení série screenů, bychom se tím mohli trošku prezentovat... No je to Mokovo, uvidíme co vymyslí
mna este napadlo, ze mozno by sa z toho dala urobit taka prezentacia nasej gildy, keby moku urobil viac takych obrazkov(10+ napr) a zozbierali by sa screeny z hry tak by sme to mohli splacat do jednoduchej prezentacie nasej gildy a do pozadia supnut nejaku hudbu, teoreticky by to mohlo sluzit aj pre ludi, ktory maju zaujem sa ku nasej gilde pripojit vedeli by aspon do coho idu
PhalanX- Poèet pøíspìvkù : 72
Přesně tohle jsem myslel... a ty obrázky jsou vážně dobré, máme i movie logo, taky bychom do záběru mohli hodit Hall of Fame, aréna týmy např. a podobné věci, už by se mi líbilo aby se o nás začalo mezi ostatními mluvit
keby bolo dostatok materialu tak by som sa toho chopil, ale chcelo by to aby kazdy koho co napadne to napisal aby sa na to dobre pozeralo
Custe... Tak ono Necro tych 10 a viac ake by ste chceli?... ja mam na plane urobit zatial s kazdej rasi urobit. Forsaken uz je a ostavaju belfovia, darkspear, taureny a orkovia..... no a tie dalsie co by ste tam chceli mat?
Ono momentalne viete ze mam skusky, no zajtra mam poslednu... no co osud nechcel po polnoci s nedele na pondelok mi zhorel monitor. Do soboty by som mal mat moj stary a mozno sa do niecoho pustim... (no prvym cielom je dat lvl 80) ... uz budem mat pokoj od skoly, tak budem mat vela volneho casu, aspon dufam.
Ked tak mozte napisat vase navrhy ake dalsie by ste chceli, pokusim sa to urobit. Stale rad nieco skusam, aby som si upevnoval schopnosti vo Photoshope .
Ono momentalne viete ze mam skusky, no zajtra mam poslednu... no co osud nechcel po polnoci s nedele na pondelok mi zhorel monitor. Do soboty by som mal mat moj stary a mozno sa do niecoho pustim... (no prvym cielom je dat lvl 80) ... uz budem mat pokoj od skoly, tak budem mat vela volneho casu, aspon dufam.
Ked tak mozte napisat vase navrhy ake dalsie by ste chceli, pokusim sa to urobit. Stale rad nieco skusam, aby som si upevnoval schopnosti vo Photoshope .
Moku- Poèet pøíspìvkù : 31
ja by som to videl asi tak, ze obrazky ras by sluzili ako prezentacia ludi, ktori su v gilde a potom par obrazkov, z ktorych by bolo citit pve/pvp alebo tak
Mysteria :: Mysteria :: Volný pokec
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: