Suxx - Fire/Frost Mage
3 posters
Strana 1 z 1
Suxx - Fire/Frost Mage
Class: Mage/po doxpeni aj Rogue
Name: Suxx (volajte ma koblizek )
Spec:Fire PvP/Frost PvP (po otvoreni uldu FrostFire PvE)
UI shot:je v mojom movie viz. forum.drahy(.)com/viewtopic.php?f=9&t=10469
Armory: drahy(.)com/armory/character-sheet.xml?r=Drahyho+Server&cn=Suxx
Zkušenosti: Full TBC odraidovane, z wotlk encounteru zhliadnute minimalne vsetky videa ToC/+ par z ICC, Merciless Gladiator Rogue na offi, zial od S2 do S4 som nehral a od S4 az po teraz na freecku.. Link na armory nemam, acc bol predany
Postava: Deep Fire/Arcane spec, 2518 SP, classic Frost, 2716 SP
Raid time: 24/7
Proč Mysteria?: Stix o vas velice pekne hovori, tak som sa rozhodol ze to skusim ste sice zatial neznama guilda ale mohli by ste to niekam dotiahnut, a rad by som sa na tom podielal
O mně: Za par mesiacov 15, wow hram od 10 (patch 1.3), vdaka mojej blbosti pri tom presedim skoro cely den, som vyrovnany sam so sebou, inteligentny, zhovorcivy, sebavedomy (v zdravych medziach samozrejme), dokazem viest normalnu diskusiu..
TS: VentriloMix, Mumble, vsetko je, sluchatka a mikrofon mam..
Vopred dakujem za skore reakcie
Name: Suxx (volajte ma koblizek )
Spec:Fire PvP/Frost PvP (po otvoreni uldu FrostFire PvE)
UI shot:je v mojom movie viz. forum.drahy(.)com/viewtopic.php?f=9&t=10469
Armory: drahy(.)com/armory/character-sheet.xml?r=Drahyho+Server&cn=Suxx
Zkušenosti: Full TBC odraidovane, z wotlk encounteru zhliadnute minimalne vsetky videa ToC/+ par z ICC, Merciless Gladiator Rogue na offi, zial od S2 do S4 som nehral a od S4 az po teraz na freecku.. Link na armory nemam, acc bol predany
Postava: Deep Fire/Arcane spec, 2518 SP, classic Frost, 2716 SP
Raid time: 24/7
Proč Mysteria?: Stix o vas velice pekne hovori, tak som sa rozhodol ze to skusim ste sice zatial neznama guilda ale mohli by ste to niekam dotiahnut, a rad by som sa na tom podielal
O mně: Za par mesiacov 15, wow hram od 10 (patch 1.3), vdaka mojej blbosti pri tom presedim skoro cely den, som vyrovnany sam so sebou, inteligentny, zhovorcivy, sebavedomy (v zdravych medziach samozrejme), dokazem viest normalnu diskusiu..
TS: VentriloMix, Mumble, vsetko je, sluchatka a mikrofon mam..
Vopred dakujem za skore reakcie
Suxx- Anonymní
Re: Suxx - Fire/Frost Mage
Moc pěkná přihláška, jedna z nejlepších co jsem tu viděl. Pořád mám funkci náboráře spolu s Elu a sleduju to tady, přesto ale nechám hlavní slovo Bhaalovi, protože jak sám psal, momentálně na WoW nebývám zrovna často (resp. skoro vůbec)... Za mě ale rozhodně ano, jestli raidovat tak s lidmi jako on.
"Name: Suxx (volajte ma koblizek )"
"Name: Suxx (volajte ma koblizek )"
Re: Suxx - Fire/Frost Mage
Hlavné slovo čo sa týka náboru nemám, nerád preberám prácu iných.
Suxx dostal invite do guildy, vitaj.
Suxx dostal invite do guildy, vitaj.
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Eluiniq- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 142
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: