Frost/Fire mage Stix... zatím jen dotaz
3 posters
Strana 1 z 1
Frost/Fire mage Stix... zatím jen dotaz
Zdravím. Jelikož to s G Children of Horde vypadá špatně, rozhodl jsem se už najít předem nějakou dobrou guildu. Jako první mě napadla právě Mysterie, jelikož tam jsou schopní a normální lidi a její jméno roste.
Napíšu sem vše o sobě, ale zatím chci jen vědět, jestli byste měli o mě zájem.
Class: Mage
Name: Stix
Talenty: PvP-> Frost/Fire, PvE->arcane(PvE neovládám)
UI shot: To po mě nechtějte, bylo by to na dlouho a ještě by vyletel PC z okna. Ale mám jen drahyho program, Arena Unit´s Frames. PvP bez bindů nejde...
Armory:
Zkušenosti: Znám jen dungy, co jsou dostupné na drahy.com, na offíku jsem hral asi jen 2 hodiny :-D. Ovládám jen PvP
Postava: Frost mage, cca 430 haste, cca 2500 sp, 20% crit... Fire mage, cca 2500 sp, cca 45% crit, 1200 resilky
Raid time: O prázdninách tu sem porád, někdy víkendy prič a čeká mě 14denní dovolená, takže se dokážu přispůsbit.
Why Mysteria? Guilda, co dokáže odchodit všechny 25tky, dobří a zkušení lidé a její jméno je čim dál více znát. Proto(máte navíc než RoÁci :-D)
O mně: Je mi 16 let, WoWko hraju třetím rokem (s roční přestávkou), mám rád všechny metalisty, sem hudebník xD a miluju pivo^^
Mám TS,skype,Mumble,VT... mám i mikrofon (takže mohu komunikovat)
Díky:)
Napíšu sem vše o sobě, ale zatím chci jen vědět, jestli byste měli o mě zájem.
Class: Mage
Name: Stix
Talenty: PvP-> Frost/Fire, PvE->arcane(PvE neovládám)
UI shot: To po mě nechtějte, bylo by to na dlouho a ještě by vyletel PC z okna. Ale mám jen drahyho program, Arena Unit´s Frames. PvP bez bindů nejde...
Armory:
Zkušenosti: Znám jen dungy, co jsou dostupné na drahy.com, na offíku jsem hral asi jen 2 hodiny :-D. Ovládám jen PvP
Postava: Frost mage, cca 430 haste, cca 2500 sp, 20% crit... Fire mage, cca 2500 sp, cca 45% crit, 1200 resilky
Raid time: O prázdninách tu sem porád, někdy víkendy prič a čeká mě 14denní dovolená, takže se dokážu přispůsbit.
Why Mysteria? Guilda, co dokáže odchodit všechny 25tky, dobří a zkušení lidé a její jméno je čim dál více znát. Proto(máte navíc než RoÁci :-D)
O mně: Je mi 16 let, WoWko hraju třetím rokem (s roční přestávkou), mám rád všechny metalisty, sem hudebník xD a miluju pivo^^
Mám TS,skype,Mumble,VT... mám i mikrofon (takže mohu komunikovat)
Díky:)
Stix- Anonymní
Re: Frost/Fire mage Stix... zatím jen dotaz
Mě se přihláška líbí, je tam všechno, navíc dobře napsané Jméno Stixe si ze hry dokonce vybavuju a nikdy jsem s tebou pokud vím neměl žádný problém, takže za mě určitě ano, ať už z pohledu zkušeností s WoW, času na raidování, nebo jen z důvodu toho že zvládneš napsat takovou přihlášku.
Díky, na moje anti sklony na slohov cvičení to asi teda dopadlo dobře.
Ale jen jsem zapomněl napsat, že jsi expím warra a do PvE hodlám z něj udělat tanka. Ten vám může také sloužit:)
Ale jen jsem zapomněl napsat, že jsi expím warra a do PvE hodlám z něj udělat tanka. Ten vám může také sloužit:)
Stix- Anonymní
Pro, v BG tě obdivuju. Jeden z mála skilled PvP magů co jsem tu viděl.
Eluiniq- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 142
Mé srdce si získal už dávno, pochválil mě,že hraju fire
Alem- Poèet pøíspìvkù : 83
Mno s CoH to je opravdu zlé (minimálně polovina leavla) takže mohu leavnout a přidat se k vám
Stix- Anonymní
Přijat.
napiš někomu z vedení o g inv (Hortau, Enoder, Phalanx, Nicolas, Wyrda) já teď moc online nechodim, ale zase budu
napiš někomu z vedení o g inv (Hortau, Enoder, Phalanx, Nicolas, Wyrda) já teď moc online nechodim, ale zase budu
Eluiniq- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 142
Nebo můžeš zkusit i Bhaala, ten má tuším taky možnost přijímat nové lidi.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: