Nobik - Elemental shaman
+3
Edtho
Vencor
Nobik
7 posters
Strana 1 z 1
Nobik - Elemental shaman
Class: Shaman
Name: Nobik
Spec: Elemental PvE, Resto PvP
UI: Mam jednoduche, Recount je na obrazku jen vypnuty momentalne :
[url=]Nobik UI[/url]
Armory:
Zkusenosti: Odraidovane cele TBC(ZA, SSC, TK, BT, SP jen brutalus) velke zkusenosti s PvE i PvP. Z wotlk dungeonu odraidovan Naxx 10/25, OS 10/25, Ulduar prvni patro, ICC (Lord, Lady, Saurfang, Rotface)
Postava momentalne: Nedavno doexpeno, dnes zvednuto gs o 600....Ele shaman...SP:1945 bez totemu, crit 19% bez totemu, haste 13.6% bez totemu
Raid time: cely pracovni tyden klidne do 6 do rana, bez problemu, vikendy jen vyjimecne, ale da se to zaridit
Proc Mysteria? : Je u vas kamarad od nas z vesnice, Bezzy
O me: Je mi 20, wow hraju 5 let, studuju VS a bez chlastu bych asi umrel...
TS: mam, i VNT, MUMBLE, Skype nepocitam, mic mam
Name: Nobik
Spec: Elemental PvE, Resto PvP
UI: Mam jednoduche, Recount je na obrazku jen vypnuty momentalne :
[url=]Nobik UI[/url]
Armory:
Zkusenosti: Odraidovane cele TBC(ZA, SSC, TK, BT, SP jen brutalus) velke zkusenosti s PvE i PvP. Z wotlk dungeonu odraidovan Naxx 10/25, OS 10/25, Ulduar prvni patro, ICC (Lord, Lady, Saurfang, Rotface)
Postava momentalne: Nedavno doexpeno, dnes zvednuto gs o 600....Ele shaman...SP:1945 bez totemu, crit 19% bez totemu, haste 13.6% bez totemu
Raid time: cely pracovni tyden klidne do 6 do rana, bez problemu, vikendy jen vyjimecne, ale da se to zaridit
Proc Mysteria? : Je u vas kamarad od nas z vesnice, Bezzy
O me: Je mi 20, wow hraju 5 let, studuju VS a bez chlastu bych asi umrel...
TS: mam, i VNT, MUMBLE, Skype nepocitam, mic mam
Nobik- Anonymní
Re: Nobik - Elemental shaman
Ehm...chybicka se vloudila, jelikoz jsem to psal jako anonym, tak sem dodavam armory dodatecne :
http://drahy.com/armory/character-sheet.xml?r=Drahyho+Server&cn=Nobik
http://drahy.com/armory/character-sheet.xml?r=Drahyho+Server&cn=Nobik
Nobik- Poèet pøíspìvkù : 16
Hoj,jen chci rict ze shamanu mame v guilde jiz hodne..pro me uz fakt moc.....ale....chtel bych se jeste zeptat na jakych serveru si predtim hral za jake postavy a jak dlouho hrajes za shamu... jen jeste podotknu ze ZA,SSC,TK,BT a SwP jen Brutalus....neni full odraidovane TBC...
Vencor- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 193
Neni, ale odraidoval sem vetsinu z toho, hral jsem jednu dobu na Maximusu, pak nekolik let na Spojce, doted tam mam 3x80, jinak chvili ofik a jeste mnoho ruznych server na ozkouseni...na Spojce jsem ale naraidoval vetsinu mych zkusenosti, co se tyce TBC.
ok a ten shaman?
Vencor- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 193
Ty jsi hral na Maximusu? Za jakou frakci, guildu a char(jmeno a classa)? Protoze tam jsem hral take.
Edtho- Poèet pøíspìvkù : 71
Si mel trolla huntera, ne? ja mel NE druida, Pepca ...jinak shamika uz hraju docela dlouho, zacal jsem uz na tbc...
Ano mel jsem huntera, ale toho mam porad :-). Ale jake jsi mel jmeno a Guildu?
Ty jo...No mel sem druida...Pepca, ale Maximus uz davno zrusili ne? ja se pak jeste potkaval s Jackalikem...ale ted uz ne Guildu...u ali byli asi jen 2 takovy ,,vetsi" guildy, tehdy tam hralo malo hracu, pamatujes treba Dark ( draenei war) nebo arry (shaman) a bejsik, paladin, s tema jsem tam vicemene hral, jsme meli guildu takhle my a par ostatnich, my jsme nejvic farmily Black Morass...to byly casy
Pamatuje si. Takze potkavam davneho spoluhrace z meho prvniho serveru. :-) Rad povim ANO.
Vyslovujem sa v prospech prijatia.
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
V tvuj neprospěch hovoří to, že si vymýšlíš :-). Věk, vysokou ...
Pepisovi nebylo 20, když mi povídal svuj věk :-D.
Ale jinak proti tobě (Pepis) nic nemám, až na občasnej malej výlev na worldu jseš v pohodě, rozhodnutí však nechám na ostatních, protože šamany máme a navíc sis tak trochu vymýšlel + máš maina jinde :-).
Pepisovi nebylo 20, když mi povídal svuj věk :-D.
Ale jinak proti tobě (Pepis) nic nemám, až na občasnej malej výlev na worldu jseš v pohodě, rozhodnutí však nechám na ostatních, protože šamany máme a navíc sis tak trochu vymýšlel + máš maina jinde :-).
DiskoStu- Poèet pøíspìvkù : 86
No..jestli si myslis, ze si vymyslim vek, tak ti poslu ofoceny ridicak...nebo cokoliv jineho, a jsem ve druhem rocniku na pedagogicke fakulte v Hradci Kralove na oboru Bezpecnost prace v nevyrobni sfere
Dale poklud vim, tak na worldu se nijak negativne neprojevuju, jen radim lidem...nic vic...a zadneho jineho maina nikde nemam...Nobik je muj main a nikde jinde uz nehraju...
Edit: pochopil jsem...nejsem Pepis...ale mel sem kdysi davno, na serveru, ktery zaniknul druida jmenem Pepca...mam ten nick rad...to je vse...zadnyho Pepise neznam
Dale poklud vim, tak na worldu se nijak negativne neprojevuju, jen radim lidem...nic vic...a zadneho jineho maina nikde nemam...Nobik je muj main a nikde jinde uz nehraju...
Edit: pochopil jsem...nejsem Pepis...ale mel sem kdysi davno, na serveru, ktery zaniknul druida jmenem Pepca...mam ten nick rad...to je vse...zadnyho Pepise neznam
Jj, Disko, tohle neni Pepis. :-)
Pak se omlouvám, došlo k omylu na mojí straně :-). Způsobeno asi tim, že mi předevčírem psal Pepis z nějakého šamana a když sem viděl nick "Pepca", "vzpomněl" jsem si, že to asi bylo z tohohle šamana. Nu nebylo, omlouvám se :-).
Jsem pro přijetí. Navíc studuješ peďák jako já :-D.
Jsem pro přijetí. Navíc studuješ peďák jako já :-D.
To je spíš minus . Ale su pro:-)DiskoStu napsal: Navíc studuješ peďák jako já :-D.
Alem- Poèet pøíspìvkù : 83
Dobry, stane se, a kde ho studujes, Hradec?
pro, ale mohol by sa este vyjadrit tvoj kamarat z guildy
PhalanX- Poèet pøíspìvkù : 72
Dobre, reknu mu, ze vyzadujete jeho nazor
Budějovice :-)Nobik napsal:Dobry, stane se, a kde ho studujes, Hradec?
aha aha...a jaky obor? ja jen spadam pod pedak, jinak to nema nic spolecneho s ucitelem
:)
Nobika muzu jedine doporucit, znam ho dlouho hral sem s nim skoro vsude ( kde psal), znam ho i osobne verim mu a nikdy nikde problemy nemel, jinak je i aktivni:) takze sem taky PRO .
Bezzy- Anonymní
Čeština - Angličtina :-)
Jinak počkej ještě den na rozhodnutí o přijetí (čeká se 2 dny od podání přihlášky, ať se může vyjádřit co nejvíce členů) - ale vypadá to dobře :-).
Jinak počkej ještě den na rozhodnutí o přijetí (čeká se 2 dny od podání přihlášky, ať se může vyjádřit co nejvíce členů) - ale vypadá to dobře :-).
Jo jo vzdyt v pohode, ja nikam nespecham no...CJ - AJ ucitelstvi? Jsem rad ze to zatim vypada jak to vypada, protoze ten prvni prispevek, ze je moc shamanu me zarazil se priznam
Edit: ne zarazil, ale zacal jsem mit strach
Edit: ne zarazil, ale zacal jsem mit strach
Prijatý.
Napíš si o invite na in-game nicky: Enoder, Phalanx, Dkdenso, Diskostu, Bhaal alebo niekomu z guildy a oni sa postarajú o to aby si dostal invite.
/Lock
Napíš si o invite na in-game nicky: Enoder, Phalanx, Dkdenso, Diskostu, Bhaal alebo niekomu z guildy a oni sa postarajú o to aby si dostal invite.
/Lock
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Similar topics
» Přihláška - Ele Shaman
» Deadwish - shaman
» arcanen - shaman
» DEFEKT (resto shaman)
» Prihláška - Multivitamín - Shaman
» Deadwish - shaman
» arcanen - shaman
» DEFEKT (resto shaman)