Prihláška - Multivitamín - Shaman
5 posters
Strana 1 z 1
Prihláška - Multivitamín - Shaman
Class : Shaman
Nick : Multivitamín
Spec : Ele/ resto do budúcna resto PVP ele PVE
Armory :
Zkušenosti : Tbc ako PVP tak aj PVE poprechádzal som vše Wotlk vše čo sa dalo na drahyho ale poznám mierne aj ICC .
Raid time : Podľa nálady.
O mne : Mám 16 rokov, wow hrám asi 5 rokov na rôznych serveroch ale hlavne na drahyho serveru pôsobil som hlavne u ali môžno aj poznáte shaman Vitamin.
Prečo Mysteria? lebo ste jedna z naj guild u hordy a nechcem mať 2 postavy v Roa.
Z Mysterie som odišiel do Roa tak nepočítam s tým, že by ste ma nabrali ale predsa som to skúsil za skoré vyjadrenie Ďakujem.
Nick : Multivitamín
Spec : Ele/ resto do budúcna resto PVP ele PVE
Armory :
Zkušenosti : Tbc ako PVP tak aj PVE poprechádzal som vše Wotlk vše čo sa dalo na drahyho ale poznám mierne aj ICC .
O mne : Mám 16 rokov, wow hrám asi 5 rokov na rôznych serveroch ale hlavne na drahyho serveru pôsobil som hlavne u ali môžno aj poznáte shaman Vitamin.
Prečo Mysteria? lebo ste jedna z naj guild u hordy a nechcem mať 2 postavy v Roa.
Z Mysterie som odišiel do Roa tak nepočítam s tým, že by ste ma nabrali ale predsa som to skúsil za skoré vyjadrenie Ďakujem.
Multi- Anonymní
Re: Prihláška - Multivitamín - Shaman
Multi napsal:
PROTI.
Nonexist- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 238
U nás si bol vítaný od začiatku, rešpektovali sme tvoj odchod do RoA. Dúfam, že budeš rešpektovať aj to čo napíšem. Mysteria nieje úschovňa altov z RoA a ani z iných guild, vybral si si inú guildu (čo dosť hráčov od nás neprijemne prekvapilo) a bolo by nefer voči stálym členom guildy aby sme ťa zobrali späť, kedže situácia s tvojím odchodom sa môže kedykoľvek zopakovať.
Na základe skúseností som proti prijatiu do guildy. Týmto sa ale nevylučuje spolupráca v budúcnosti (raidy, akcie atď.).
Na základe skúseností som proti prijatiu do guildy. Týmto sa ale nevylučuje spolupráca v budúcnosti (raidy, akcie atď.).
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Zabudol som dodať Shaman nie je môj alt ale main warra zanedbávam a nebaví ma.
Multi- Anonymní
Ale šak ako som písal v prihláške naprosto rešpektujem vaše rozhodnutie.
Multi- Anonymní
Misto u nas jsi mel, sam jsi se ho dobrovolne zrekl.
Jeste muzes pockat jak se vyjadri ostatni.
Jeste muzes pockat jak se vyjadri ostatni.
Nonexist- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 238
ja nevim jak vy, ale kdyz ho bavi shaman, tak bych ho vzal.
pro.
pro.
Eluiniq- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 142
sice jsem v mysterii krátce, ale vitamína znám... proto proti... je strašně náladový, jednou to, jednou to... shaman ho nebaví, pak zas jo, pak smazání charů, konec wow na drahym, pak se zase vrátí s warem, pak ho war nebaví, časté točení guild jak teď za hordu, tak dříve i za alianci... za měsíc se zase všecko změní... plus zaměření spíše pvp...
Disease- Poèet pøíspìvkù : 56
Ok tak nič keď je večšina proti tak je to jasné Bye.
Multi- Anonymní
a Disease aký máš nick v hre keď ma tak dokonalo poznáš? lebo ja teba nepoznám .
Multi- Anonymní
Alem- Poèet pøíspìvkù : 83
ve hře jsem disease jinak to není nic, co by bylo nějak těžké uhodnout. stačí číst forko na drahym, tam jsi toho napsal spousty...Multi napsal:a Disease aký máš nick v hre keď ma tak dokonalo poznáš? lebo ja teba nepoznám .
hmm kecáš o mne bludy... a ani ma nepoznáš?... fakt si inteligentný
Multi- Anonymní
Takže asi tak --Raid time : Podľa nálady. Rozhodně proti.
Určitě něco jako Scorch,navíc jak už řekl Bhaal,nejsme garáž pro alty..
Určitě něco jako Scorch,navíc jak už řekl Bhaal,nejsme garáž pro alty..
Denso- Anonymní
mno já tě poznám... to, že ty mě nepoznáš, není téma tohoto topicu... a určitě nemám nejmenší potřebu ti říkat, odkud tě znám... napiš jedinou věc, která je podle tebe blud, z toho co jsem vypsal výše... ty chceš mít v této guildě postavu, neosočuj se na mě a místo toho přesvědčuj ostatní, proč jsi ten pravý do této guildy.. já (a nejen já) svůj důvod, proč jsem proti tvému přijetí vypsal. teď je jen na tobě, aby ses prezentoval natolik, aby ostatní lidé změnili svůj názor...Multi napsal:hmm kecáš o mne bludy... a ani ma nepoznáš?... fakt si inteligentný
ne šak keď sa povedalo nie tak nie ! ja sa nebudem vtierať.
Multi- Anonymní
Similar topics
» Přihláška - Ele Shaman
» Deadwish - shaman
» arcanen - shaman
» DEFEKT (resto shaman)
» Nobik - Elemental shaman
» Deadwish - shaman
» arcanen - shaman
» DEFEKT (resto shaman)
» Nobik - Elemental shaman
Strana 1 z 1