Přihláška - Gotai
4 posters
Strana 1 z 1
Přihláška - Gotai
Ahoj, zdravim všechny,
jsem 8O lvl Priest, moje jméno ve hře je Gotai
Moje talenty - hraju Disco i Shadow, jak PvP tak PVE
Zkušenosti s raidováním : tak na Drahýho sem prošel většinou dungů, a myslim si že zvládám všude taktiky, teda kromě nedávno otevřeného FOS - ten jsem ještě bohužel navštívit nestihl
Čas na raidy, tak hlavně o víkendu (pátek - neděle), přes tejden sem ve škole
Jinak tohle je můj main char, ted si teda expím Holy palacha jinak wow hraju přes rok, možná už to bude rok a půl, přesně už si to nepamatuju jinde než na Drahyho serveru sem nehrál.
Proč Mystria, tak mam tam spustu známých a kamarádů (aspon si to myslim ) a je na vas slyšet jen to dobré, moje předchozí Guilda byla Honor Guard, ale pod odchodu Guma (Bortuse) se guilda pomalu rozpadla, chvilku sem byl ve Family of da Horde, ale to nema ani cenu komentovat, ještě před Honor Guard sem byl u guildy DooM(Gum Litchius) ale ta se bohužel také rozpadla
TS samozřejmně mam a používám i s mikrofonem.
Je mi 20 let, pilně studuju v praze jinak bydlim asi 60 km od prahy. moje jméno je Honza.
Snad je to všechno co potřebujete vedět, zatim se mějte
Ještě Armory, nevim jestli to bude fungovat :
jsem 8O lvl Priest, moje jméno ve hře je Gotai
Moje talenty - hraju Disco i Shadow, jak PvP tak PVE
Zkušenosti s raidováním : tak na Drahýho sem prošel většinou dungů, a myslim si že zvládám všude taktiky, teda kromě nedávno otevřeného FOS - ten jsem ještě bohužel navštívit nestihl
Čas na raidy, tak hlavně o víkendu (pátek - neděle), přes tejden sem ve škole
Jinak tohle je můj main char, ted si teda expím Holy palacha jinak wow hraju přes rok, možná už to bude rok a půl, přesně už si to nepamatuju jinde než na Drahyho serveru sem nehrál.
Proč Mystria, tak mam tam spustu známých a kamarádů (aspon si to myslim ) a je na vas slyšet jen to dobré, moje předchozí Guilda byla Honor Guard, ale pod odchodu Guma (Bortuse) se guilda pomalu rozpadla, chvilku sem byl ve Family of da Horde, ale to nema ani cenu komentovat, ještě před Honor Guard sem byl u guildy DooM(Gum Litchius) ale ta se bohužel také rozpadla
TS samozřejmně mam a používám i s mikrofonem.
Je mi 20 let, pilně studuju v praze jinak bydlim asi 60 km od prahy. moje jméno je Honza.
Snad je to všechno co potřebujete vedět, zatim se mějte
Ještě Armory, nevim jestli to bude fungovat :
Gotai- Anonymní
Re: Přihláška - Gotai
Prihláška je dobrá.
Bolo by za potreby dopísať ešte kto je tvoj známi v guilde, respektíve koho od nás poznáš. Ako som už písal máme plne stavy (berieme už iba tankov), výnimky robíme iba pre dobrých známych guildy! Pomohlo by keby sa za teba niekto prihovoril na fóre.
Ak sa nemýlim tak mi o tebe písal Painkill / Clearmind.
Bolo by za potreby dopísať ešte kto je tvoj známi v guilde, respektíve koho od nás poznáš. Ako som už písal máme plne stavy (berieme už iba tankov), výnimky robíme iba pre dobrých známych guildy! Pomohlo by keby sa za teba niekto prihovoril na fóre.
Ak sa nemýlim tak mi o tebe písal Painkill / Clearmind.
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
ja jsem pro ;-) ... mel by zna: me(kazekage), SUMIKa(BROTASe), DISKOSTU, a to je tak neajk to co me ted napdalo....
kazekage- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 170
Přihláška - Gotai
Vim o tom, že máte plný stav, ale tak přihlášku se napsal to snad nevadí ne
no tak všechny co jste asi napsali, Kazekage, Sumík (Brotas), Diskostu, Painkill ( Clarity) , Efekta taky znám (pardon jestli sem na někoho zapoměl)
Ale aspoň díky za přečtení a odpověď
no tak všechny co jste asi napsali, Kazekage, Sumík (Brotas), Diskostu, Painkill ( Clarity) , Efekta taky znám (pardon jestli sem na někoho zapoměl)
Ale aspoň díky za přečtení a odpověď
Gotai- Anonymní
Nikdy jsem s Gotaiem problem nemel, prihlaska je napsana rozumne, takze... Jeste si pockam na vyjadreni Holyxe, jako naseho RL, ale jinak jsem v celku pro.
Edtho- Poèet pøíspìvkù : 71
Nevim nevim nevim.
Prihlaska hodne dobre napsana, srozumitelna atd.
Ale, pristu mame celkem dost, nerikam, ze se nehodi nejakej prist. Jak bylo psano, tak by se hodil nejaky tank, DK, mozna i mage posledni dobou.
Takze je to na ostatnich at rozhodnou. Kazdopadne - jak rikam uz dlouho. Kazdy heal umi delat DMG, ale ne kazdy DMG umi healovat.
Prihlaska hodne dobre napsana, srozumitelna atd.
Ale, pristu mame celkem dost, nerikam, ze se nehodi nejakej prist. Jak bylo psano, tak by se hodil nejaky tank, DK, mozna i mage posledni dobou.
Takze je to na ostatnich at rozhodnou. Kazdopadne - jak rikam uz dlouho. Kazdy heal umi delat DMG, ale ne kazdy DMG umi healovat.
Nonexist- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 238
Prijatý, napíš si o invite na nick: Phalanx, Enoder, Bhaal... alebo niekomu z guildy a oni sa postarajú o to aby si sa k nám dostal.
/edit Skúšobná doba je u každého hráča rovnaká, kick ide dať stále v dôsledku nedôstojného správania.
/edit Skúšobná doba je u každého hráča rovnaká, kick ide dať stále v dôsledku nedôstojného správania.
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: