Přihláška-Ortahtahin
2 posters
Strana 1 z 1
Přihláška-Ortahtahin
Class: Warrior
Name: Ortahtahin
Spec: protection
Zkušenosti: Skušenosti mám, ale jelikož jsem byl v low Guilde tak jsem neměl možnost chodit dostatečný počet raidu. Chodil jsem co se nabídlo na worldu.
Něco o postavě: Teď se zaměřuji na tankování. Jinak mám dlouhodobou skušenost ve Fury. Profese mam BSko na full,mining také.Fishing a FA také full.
Raid time: Čas mám spíše k večeru,cca po té 6hodině. Víkendy většinou pořád.
Proč Mysteria? V moji bývalé guildě se chodilo strašně málo raidu a dungu a tak jsem se rozhodl vyhledat jinou. Dostal jsem doporučení na tuto guildu s tím že je velice aktivní a spolehlivá.
Povinost pro vstup: TS3 není problém,mikrofon mám.
Něco o Vás: Spolehlivost a ochota.
Name: Ortahtahin
Spec: protection
Zkušenosti: Skušenosti mám, ale jelikož jsem byl v low Guilde tak jsem neměl možnost chodit dostatečný počet raidu. Chodil jsem co se nabídlo na worldu.
Něco o postavě: Teď se zaměřuji na tankování. Jinak mám dlouhodobou skušenost ve Fury. Profese mam BSko na full,mining také.Fishing a FA také full.
Raid time: Čas mám spíše k večeru,cca po té 6hodině. Víkendy většinou pořád.
Proč Mysteria? V moji bývalé guildě se chodilo strašně málo raidu a dungu a tak jsem se rozhodl vyhledat jinou. Dostal jsem doporučení na tuto guildu s tím že je velice aktivní a spolehlivá.
Povinost pro vstup: TS3 není problém,mikrofon mám.
Něco o Vás: Spolehlivost a ochota.
Ortah- Anonymní
Re: Přihláška-Ortahtahin
Sem se přihlášky nedávají ... Zkus do Write Request ;-) A trošku vylepšit.
DiskoStu- Poèet pøíspìvkù : 86
Re: Přihláška-Ortahtahin
Máme novo vytvorenú stránku, kde sa podávaju prihlášky. Podaj si aj tu tvoju tam, tu je link:
http://mysteria.varak.net/viewnews.php - na pravej bočnej lište je Apply...
/lock
http://mysteria.varak.net/viewnews.php - na pravej bočnej lište je Apply...
/lock
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: