Přihláška Idclip (warrior)
+4
Edtho
Alem
Bhaal
DiskoStu
8 posters
Strana 1 z 1
Přihláška Idclip (warrior)
Class: Warrior (kravička 80lvl)
Nick: Idclip
Spec: Arms/prot
UI: klasické
Armory:
Zkušenosti: přes rok jsem hrál na offiku a pak zakotvil tady. Na tomto servru mám krom tohoto wara i priesta 80lvl Iddqd (Disc/Shadow). Všechny (to zní divně, moc jich tu není ) dungy/raidy mám prolezlé a znám taktiky. Co se týče PvP, tak i tam se dokážu pořádně vyřádit
Raid time: nejideálnější jsou pro mě večerní hodiny
Proč Mysteria?: Od kamaráda, který u Vás hraje pod nickem Awn, jsem se dozvěděl, že hledáte Tanka. Myslím si, že jste schopná guilda, která je složená z kvalitních hráčů a byl bych rád, kdybych mohl s Vámi spolupracovat, nejenom v PvE, ale i PvP.
Něco málo o mě: jsem pohodový, týmový hráč a nesnáším gnomy
TS: vlastním a nebojím se ho použít
Myslím si, že podstatné jsem napsal, ale pokud budete mít nějaké otázky rád Vám je zodpovím.
Budu se těšit,
Idclip
Nick: Idclip
Spec: Arms/prot
UI: klasické
Armory:
Zkušenosti: přes rok jsem hrál na offiku a pak zakotvil tady. Na tomto servru mám krom tohoto wara i priesta 80lvl Iddqd (Disc/Shadow). Všechny (to zní divně, moc jich tu není ) dungy/raidy mám prolezlé a znám taktiky. Co se týče PvP, tak i tam se dokážu pořádně vyřádit
Raid time: nejideálnější jsou pro mě večerní hodiny
Proč Mysteria?: Od kamaráda, který u Vás hraje pod nickem Awn, jsem se dozvěděl, že hledáte Tanka. Myslím si, že jste schopná guilda, která je složená z kvalitních hráčů a byl bych rád, kdybych mohl s Vámi spolupracovat, nejenom v PvE, ale i PvP.
Něco málo o mě: jsem pohodový, týmový hráč a nesnáším gnomy
TS: vlastním a nebojím se ho použít
Myslím si, že podstatné jsem napsal, ale pokud budete mít nějaké otázky rád Vám je zodpovím.
Budu se těšit,
Idclip
Idclip- Anonymní
Re: Přihláška Idclip (warrior)
Přihláška moc pěkná, máš u nás známého a ještě jseš protection - za mě ANO. :-)
DiskoStu- Poèet pøíspìvkù : 86
Taktiež sa vyslovujem v prospech prijatia do guildy.
Ako to u nás býva zvykom, na finálnu odpoveď (prijatie / odmietnutie) si budeš musieť počkať 2 dni od podania prihlášky. Je to z dôvodu aby sa maximum členov guildy mohli k prihláške vyjadriť.
Ako to u nás býva zvykom, na finálnu odpoveď (prijatie / odmietnutie) si budeš musieť počkať 2 dni od podania prihlášky. Je to z dôvodu aby sa maximum členov guildy mohli k prihláške vyjadriť.
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Dyž znáš fea(Awn) toš jo
Alem- Poèet pøíspìvkù : 83
Vtipna prihlaska. Toho kluka budu mit rad. PRO
Edtho- Poèet pøíspìvkù : 71
Nonexist- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 238
PRO ve vsech bodech .... vypada na cloveka s smyslem pro prdel
Vencor- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 193
Snad ah smyslem pro kozy bleeeeVencor napsal:PRO ve vsech bodech .... vypada na cloveka s smyslem pro prdel
Alem- Poèet pøíspìvkù : 83
Jak už bylo řečeno, známe se. Takže jsem PRO. (ovšem pokud můj hlas něco znamená)
Awn- Poèet pøíspìvkù : 8
Jsem taky pro , jediné co asi hovoří ve váš neporspěch je podlě me ta druhá 80....
kazekage- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 170
Prijatý.
Napíš si o invite do guildy na in-game nicky: Phalanx, Nonexist, Enoder, Bhaal, alebo niekomu z guildy a oni sa postarajú o to aby si dostal invite.
/Lock
Napíš si o invite do guildy na in-game nicky: Phalanx, Nonexist, Enoder, Bhaal, alebo niekomu z guildy a oni sa postarajú o to aby si dostal invite.
/Lock
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: