acc pozastaven ...
5 posters
Mysteria :: Mysteria :: Volný pokec
Strana 1 z 1
acc pozastaven ...
Ahoj,
Potřeboval bych vědět jestli když mám ban jesli se da někde zjistit za co a na jak dlouho.
Byl jsem 14 dní mimo ČR a když sem po přijezdu zapl wow vypsalo mi to "This World of Warcraft Account has been Temporarily suspended..."
V profilu na webu mi to nic o banu nepíše.
Potřeboval bych vědět jestli když mám ban jesli se da někde zjistit za co a na jak dlouho.
Byl jsem 14 dní mimo ČR a když sem po přijezdu zapl wow vypsalo mi to "This World of Warcraft Account has been Temporarily suspended..."
V profilu na webu mi to nic o banu nepíše.
Arcanen- Poèet pøíspìvkù : 9
Re: acc pozastaven ...
nebude to Ipckou.... niekto mozno na spolocnej ipcke hackoval a dostali ste ban vsetci
Ashen- Poèet pøíspìvkù : 69
to mi v mim případě nepříjde realné .. každopádně jde někde zjistit za co a na jak dloho je ban ?
Arcanen- Poèet pøíspìvkù : 9
tak to uz neviem...mozno sa opytat na drahyho fore
Ashen- Poèet pøíspìvkù : 69
ja jsem měl svůj ban projednán na drahyho foru a tam sem se i dozvedel délku banu tak to zkus tam...
....tady kaze(jsem na bratrově PC)
....tady kaze(jsem na bratrově PC)
brotas- Poèet pøíspìvkù : 5
stačí na drahyho foru slušně požádat v sekci chyb o důvod banu... nezapomeň mu taky napsat jméno své postavy
Disease- Poèet pøíspìvkù : 56
No ja kdyz mel banana, tak mi to vypisovalo hlasku - nevim presne jakou, ale slovo BAN tam bylo obsazeno. Duvody, delku atd. se mi na forku nepodarilo nikde najit a to sem to hledal asi 2h, tak sem si zalozil new topic s dotazem a tam mi to nekolik lidi napsalo, takze to asi nekde bylo jen jsem to nenasel. W/A
wyrda- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 119
Mysteria :: Mysteria :: Volný pokec
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: