Naxx achiv - The Immortal
+2
kazekage
Offensive
6 posters
Mysteria :: Mysteria :: Volný pokec
Strana 1 z 1
Naxx achiv - The Immortal
Tak me napadlo co takhle se od dalsi nedele pokouset o dosahnuti Achivu The Immortal Za snazeni by jako odmena mohla byt napr +- 450dkp nebo vetsi, kdyby jsme ten achiev udelaly + by bylo bliz k Co rikate.
Offensiv- Anonymní
Re: Naxx achiv - The Immortal
Tak me napadlo co takhle se od dalsi nedele pokouset o dosahnuti Achivu The Immortal http://www.wowhead.com/achievement=2186 Za snazeni by jako odmena mohla byt napr +- 450dkp nebo vetsi, kdyby jsme ten achiev udelaly + by bylo bliz k http://www.wowhead.com/achievement=2138#. Co rikate
Edit: Sry ze to tu je 2x nejak jsem si nevsiml ze nejsem prihlaseny
Edit: Sry ze to tu je 2x nejak jsem si nevsiml ze nejsem prihlaseny
Offensive- Poèet pøíspìvkù : 7
Ja jsem jednoznačne pro tetnto archiv, ale nevim jestli funguje, pořpída když už by se na nej šlo tak by to chtelo se ale domluvit, sejít se drřív, plně se připravit(potaky, scrolly, atd). Samozžejmně všichni na TS, a hlavně co zkušenou partu co naxx dobře zna
kazekage- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 170
No panove, to zni jako dobrej napad, drzim vam palecky a pokud by vam nahodou chybel jeden hrac, tak mi dejte vcas vedet predelam si talenty na BALANCE (druid) at tam je taky nejaka sova a klidne vyrazim s vama, ale opravdu az kdyby nekdo chybel, at nezabiram misto. Zatim zdarec W/A
wyrda- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 119
Hlavne at se vyjadri nejaka osoba ktera ma vliv jesli to vubec ma cenu nebo ne a ja potom kdyby to bylo domluvene zjistim jestli ten Achiev jde
Dosiahnutie tohto achi (ak funguje) považujem za " najlepší ukazovateľ " toho, že na seba môžeme byť hrdí. Nehovoriac o tom že by sa potvrdilo, že sme dobrá PvE guilda. Pokiaľ ide o dkp, tie pre mňa niesu dôležité.. stačilo by mi uspokojenie z toho hľadiska že by sme to dali. Zaujímalo by ma ale na akej obtiažnosti (10 man / 25man ) to chcete dať...? Ak sa rozhodnete to uskutočniť môžete so mnou počítať, aj keď som povestný tým, že stále niekde skapem
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Já bych do toho šel konečně by byla nějaká výzva
Alem- Poèet pøíspìvkù : 83
Na 10man by se to dalo dat, ale na 25ce tezko - mame mezi sebou i par "lam" ... ktere to pokazi. Ale i na 10ce se to muze pokazit.
Nonexist- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 238
Prave ze ja myslel 25 man The Immortal. V 10 je The Undying. Nerikam ze by se to dalo hned na poprve ale tak kdyz se pujde Naxx 25 tak by se to mohlo zkouset a mozna ze jednou... Prvni by se zaclo Sapphem, protoze tam si myslim bude nejvic wipu. Kdyz tam nekdo umre tak pokracovat k finalovi a pak se vratit treba na nejakou quarter. Kdyz se ale povede ze u Sappha nikdo neumre a u Kelthuzada taky ne. Tak zkusit projit treba dalsi 2 quarter a zbyle 2 nekdy jindy ovsem nez bude reset ID, takze tady je dalsi problem nekdy v tydnu najit ty same lidi co byli na ty 2 quarter aby sli ty zbyle 2, protoze si myslim ze pri opakovanem pokouseni se o ten achiv nebude kazdy chtit to kazdou nedeli projit ten Naxx cely.
řekl bych když už, tak jít full naxx na jednou, obetovat tomu více času, třeba se domluvit i na specialní den
kazekage- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 170
Mysteria :: Mysteria :: Volný pokec
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: