Undead Warlock-> demono/destro
5 posters
Strana 1 z 1
Undead Warlock-> demono/destro
Zdravim,těmato argumenty se pokouším dostat do vašich řad.
Class: Warlock
Name: Rychardd
Spec: PvP-> Affli/Demono , PvE-> Demono/destro
Znalost dungů: Vše co kdy bylo na drahy.com
Raidtime: Neznám,ale dokážu se připůsbit Guilde.
Proč Mysteria? "Změna je život". Od Stixe jsem se dozvěděl,že je to fajne G s daným raidtimem.
O mně:Je mi 16 , poslouchám Hiphop,jungle atd. ...
TS atd. .. mám
Čest! (pro více info napište)
Class: Warlock
Name: Rychardd
Spec: PvP-> Affli/Demono , PvE-> Demono/destro
Znalost dungů: Vše co kdy bylo na drahy.com
Raidtime: Neznám,ale dokážu se připůsbit Guilde.
Proč Mysteria? "Změna je život". Od Stixe jsem se dozvěděl,že je to fajne G s daným raidtimem.
O mně:Je mi 16 , poslouchám Hiphop,jungle atd. ...
TS atd. .. mám
Čest! (pro více info napište)
Rychardd- Anonymní
Re: Undead Warlock-> demono/destro
Demo warlock by se hodil. Myslim, ze prave ted zadneho nemame. Ale problem je v tom, ze kazdy kdo chce k nam do guildy pise takhle strucne prihlasky. Ano je tam vse co pozadujeme, ale prece je to tva vizitka, treba pro hrace kteri te neznaji (ja a mozna jeste ostatni). Tak proc nenapsat alespon par smysluplnych radek navic -> precejen podle toho co napises/nenapises se vetsinou rozhodne o prijeti/neprijeti.
Abych byl uprimny, me to pekne uz stve ze lidi nejsou schopni napsat alespon 3-4vety ke kazdemu bodu.
Ja osobne nemam jeste rozhodnuto o tvem prijeti/neprijeti.
Abych byl uprimny, me to pekne uz stve ze lidi nejsou schopni napsat alespon 3-4vety ke kazdemu bodu.
Ja osobne nemam jeste rozhodnuto o tvem prijeti/neprijeti.
Nonexist- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 238
chybi mi tam dost věcí... level, popř. GS když už ne třeba dps meter či jiné staty... plus "Čest! (pro více info napište)" mě dost odrazuje, určitě nemám zájem ti napsat o větší info... ty chceš k nám, tak nám ty napiš více info...
plus osobně si myslím, že je v guildě dostatek warlocků, sice demono chybí, to je pravda... ale nějací se doexpují, tak by se mohli dát oni na demono... ale raidleader má v tomto větší slovo... to sám nedokážu posoudit.. u mě 30ano/70ne s tím, že pokud uznají vyšší pravomoce, že se demono hodí a přibude dostatek infa, tak 60ano/40ne
plus osobně si myslím, že je v guildě dostatek warlocků, sice demono chybí, to je pravda... ale nějací se doexpují, tak by se mohli dát oni na demono... ale raidleader má v tomto větší slovo... to sám nedokážu posoudit.. u mě 30ano/70ne s tím, že pokud uznají vyšší pravomoce, že se demono hodí a přibude dostatek infa, tak 60ano/40ne
Disease- Poèet pøíspìvkù : 56
Souhlasim s Nonem
Mozna by bylo fajn kdyby sem sam Stix i o tobe neco pripsal.
Mozna by bylo fajn kdyby sem sam Stix i o tobe neco pripsal.
Naila- Poèet pøíspìvkù : 5
Jj, Holyx kapnul bozskou. Uprimne, mne je to uplne jednou, jestli k nam prijde. Jakmile ano, budu to akceptovat a pomahat mu jako kazdemu jinemu. Pokud Holyx rika, ze se Demonlock do raidu hodi, tak jsem pro.
Edtho- Poèet pøíspìvkù : 71
Prijatý, napíš si o invite do guildy hráčom: Bhaal, Enoder, alebo Phalanx
/Lock pls
/Lock pls
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: