Prihlaska-Ramos
+5
kazekage
wyrda
Kostej
Bhaal
Great
9 posters
Strana 1 z 1
Prihlaska-Ramos
Class:Warrior (Undead)
Name:Ramos
Talenty:Arms,Fury
Zkušenosti: WoW hraju od TBC asi 3-4 roky ,celkem dost skusenosti v PVP i PVE
o postave: myslim ze armory mluvi za vse http://drahy.com/armory/character-sheet.xml?r=Drahyho+Server&cn=Ramos
Aktivita: v tydnu vetcinou od 17:00-22:00 vikend vetcinou od 14:00-23:00
Proč Mysteria? Nejlepsi Guilda na drahy.com ,zkuseni a a rozumni clenove -->s hodne cleny sem se potkal napr v raidu a podobne...
neco o me: tak je mi 17let a studuju stredni skolu
TS: mam
Name:Ramos
Talenty:Arms,Fury
Zkušenosti: WoW hraju od TBC asi 3-4 roky ,celkem dost skusenosti v PVP i PVE
o postave: myslim ze armory mluvi za vse http://drahy.com/armory/character-sheet.xml?r=Drahyho+Server&cn=Ramos
Aktivita: v tydnu vetcinou od 17:00-22:00 vikend vetcinou od 14:00-23:00
Proč Mysteria? Nejlepsi Guilda na drahy.com ,zkuseni a a rozumni clenove -->s hodne cleny sem se potkal napr v raidu a podobne...
neco o me: tak je mi 17let a studuju stredni skolu
TS: mam
Great- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: Prihlaska-Ramos
Hráča s nickom Great (teraz Ramos) sme už v guilde mali ak sa nemýlim. Taktiež si spomínam na to, že si chcel prestať hrať wow a že si podaroval postavu Nicolasovi, ktorý ti ju vyexpil na lvl 65 +- a následne si si ju zobral späť.
Isto chápeš moju nedôveru... aj preto mám zopár otázok:
1. Prečo si chcel skončiť s wow (či to nebola len zámienka na leavnutie guildy)?
2. Prečo si znovu začal hrať wow (či to nieje len zámienka sa dostať späť k nám, na základe 1. otázky)?
3. V akej guilde si bol doteraz?
Z mojej strany to je zatiaľ 50:50. Na základe tvojich odpovedí sa to môže zlepšiť/zhoršiť...
Isto chápeš moju nedôveru... aj preto mám zopár otázok:
1. Prečo si chcel skončiť s wow (či to nebola len zámienka na leavnutie guildy)?
2. Prečo si znovu začal hrať wow (či to nieje len zámienka sa dostať späť k nám, na základe 1. otázky)?
3. V akej guilde si bol doteraz?
Z mojej strany to je zatiaľ 50:50. Na základe tvojich odpovedí sa to môže zlepšiť/zhoršiť...
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Armory mluvi pouze za to, co mas na sobe a ne v sobe ...
Kostej- Poèet pøíspìvkù : 30
Taky cekam na odpovedi. Pokud to je jak pise Bhaal. PS: Bhaale ty mas ale pamet, ja si nepamatuju ani nick natoz proc a jak odesel :-D. Jeste ze te tu mame. Je videt, ze si zaslouzis bejt "skoro" GuM (to me privadi na myslenku, ze kdyz tu Nica je tak malo mohl by se GuMy vzdat ve tvuj prospech, stejne to bylo ze zacatku G. tak domluveno, Nica GuMou bejt nechtel, co si pamatuju, ale to je na samostatnej topic asi a sem to nepatri). Zdar W/A
wyrda- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 119
Moment wyrda, bhaal uz je GUM....nicolas prestal hrat a ze jeho postavy hraje jeho bratr....jelikož skončil tak předal GuM bhaalovi...
kazekage- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 170
No, tak uvidime jestli se nam k tomu Ramos nejak vyjadri, ale presne tak si to pamatuju take. A nemam v nej zadnou duveru.
Nonexist- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 238
Ted jsu vubec nevzpominam o koho se jedna..tento nick jsem nikdy nevidel(tedy si nevzpominam) taky nevim ..u me je to taky 50:50
Vencor- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 193
for Bhaal
odpovedi:
1.jak sem psal ze koncim s wow tak sem s nim skoncil asi 2 mesice pak sem se k nemu vratil (proste sem si chtel dat pauzu ) zaminka k leavnuti Guildy to nebyla,nemel sem zadny duvod guildu opustit
2.proc sem zacal znova s wow : protoze proste receno byla nuda:D
3. Damage done
a hlavne bylo to podstatne jinak nez tu pises
Psal sem tobe a nicolasovi jestly nemate nejaky napad co s timto acc ze je skoda aby bylo smazane pri cistce .
nicolas rikal ze nevi ze ho nechce
bhaal rekl ze se mi o nej postara a ze ho aspon obcas logne aby nebylo smazano a kdyztak neco malo poexpi kdyz se bude nidt (dal si mi i skype kdyby neco) a sam si mi rikal ze za nej hrat nebudes ze mi ho pohlidas protoze si myslis ze se k wow vratim.
ze si ho pak dal nicolasovi sem netusil zjsitil sem to az sem se rozhod ze zac zacnu hrat a vzal si ho zpet a cekal sem ze to bude tak jak si rikal.
odpovedi:
1.jak sem psal ze koncim s wow tak sem s nim skoncil asi 2 mesice pak sem se k nemu vratil (proste sem si chtel dat pauzu ) zaminka k leavnuti Guildy to nebyla,nemel sem zadny duvod guildu opustit
2.proc sem zacal znova s wow : protoze proste receno byla nuda:D
3. Damage done
a hlavne bylo to podstatne jinak nez tu pises
Psal sem tobe a nicolasovi jestly nemate nejaky napad co s timto acc ze je skoda aby bylo smazane pri cistce .
nicolas rikal ze nevi ze ho nechce
bhaal rekl ze se mi o nej postara a ze ho aspon obcas logne aby nebylo smazano a kdyztak neco malo poexpi kdyz se bude nidt (dal si mi i skype kdyby neco) a sam si mi rikal ze za nej hrat nebudes ze mi ho pohlidas protoze si myslis ze se k wow vratim.
ze si ho pak dal nicolasovi sem netusil zjsitil sem to az sem se rozhod ze zac zacnu hrat a vzal si ho zpet a cekal sem ze to bude tak jak si rikal.
Som si myslel, že si sa následne dohodol cez Warmongera o tom, že Nicolas môže hrať za tvojho warra.. ďalej som sa už nestaral. Po vysvetlení nedorozumení som za prijatie späť do guildy.
Za vzniknuté problémy sa ospravedlňujem.
Za vzniknuté problémy sa ospravedlňujem.
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
nn warmonger nebyl nikdy muj charr a diky
OKI za me to taky staci, takze PRO. W/A
wyrda- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 119
Prijatý
Lock pls