Huntris - MM hunter
+3
Edtho
Bhaal
Eluiniq
7 posters
Strana 1 z 1
Huntris - MM hunter
Class:hunter
Name:huntris
Spec:MM-PvE/PvP,Survi PvP
Zkusenost:wow hraju uz 5 let...vsechny dungy co tu sou znam nazpamet....
Raid time:kdykoli
Proč Mysteria?: Miluju Vás .... dobrá pve guilda:)!
O me: je mi 15 ... hraju wow 5 let a piju gambrinus:D!
TS:mam - mam TS VNT popripade stahnu kdyby neco bylo potreba
Jinak nejsem pravej huntris... vcera mi napsal " huntris" jestli bych s nim nevymenil postavu.. nevedel jsem ze je ukradeny.. inu vymenil jsem a jsem tu:) v guilde uz sice jsem ale prihlaska neublizi... doufam ze to vyjde:)
Name:huntris
Spec:MM-PvE/PvP,Survi PvP
Zkusenost:wow hraju uz 5 let...vsechny dungy co tu sou znam nazpamet....
Raid time:kdykoli
Proč Mysteria?: Miluju Vás .... dobrá pve guilda:)!
O me: je mi 15 ... hraju wow 5 let a piju gambrinus:D!
TS:mam - mam TS VNT popripade stahnu kdyby neco bylo potreba
Jinak nejsem pravej huntris... vcera mi napsal " huntris" jestli bych s nim nevymenil postavu.. nevedel jsem ze je ukradeny.. inu vymenil jsem a jsem tu:) v guilde uz sice jsem ale prihlaska neublizi... doufam ze to vyjde:)
Huntris-- Anonymní
Eluiniq- Veteran
- Poèet pøíspìvkù : 142
Re: Huntris - MM hunter
Elu nie si trochu v obraze, tento hráč u nás mal huntrisa už dlhší čas. Ukradli mu ale ACC a následne ho zlodej predal ďalej tomuto hráčovi, ktorý za huntrisa hrá teraz. Je to lvl 80 a pôvodný majiteľ bol pohoďak, dúfam že minimálne taký ak nie lepší bude aj súčasný majiteľ.
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Podle vzajemneho dialogu pohodar s materialem mezi usima, takze PRO.
Edtho- Poèet pøíspìvkù : 71
pohodar s materialem mezi usima
keď som to prečítal som sa asi 2 minúty smial , nepochybujem, že je to rozumný hráč... len ta formulácia vety mi bola smiešna a samozrejme som za jeho zotrvanie v guilde.
Bhaal- Champion
:)
Hehe... zatim žádná špatná reakce:D jinak děkuju za komplimenty (: takže.... můžu zůstat?
Huntris-- Anonymní
Kdyz se naucis myslet "hordacky" tak jsem taky pro ...
Kamarad na offiku hral celou dobu za hordu, pak presel na jiny server za alianci a stale rika - tak jsem dneska pomlatil par aliku. Pritom je on sam alik ... proste sila zvyku. Ja bych asi taky rikal to same.
Kamarad na offiku hral celou dobu za hordu, pak presel na jiny server za alianci a stale rika - tak jsem dneska pomlatil par aliku. Pritom je on sam alik ... proste sila zvyku. Ja bych asi taky rikal to same.
Nonexist- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 238
nu
Sice lidi co dokážou vyměnit svý postavy zaa jiný v oblibě nemám (já sám bych radši svý postavy smazal než abych je někomu dal ) ,ale tak zdáš se ve hře být jako normální člověk ,tak proč ne
Borja- Poèet pøíspìvkù : 5
já sem tky pro huntris byl pohodar a skvelej hrac tak doufam ze na tom budes stejne
Fexi- Poèet pøíspìvkù : 57
offtopic:
"originálny" Huntris hrá za alikov, pod nickom Hantris za huntera, dnes som s ním bol bg
"originálny" Huntris hrá za alikov, pod nickom Hantris za huntera, dnes som s ním bol bg
Bhaal- Champion
Boze to je tatar, nprisel nahodou o tuhle postavu, protoze ho to za huntera nebavilo a ani ho nebavi expit? Ted expi huntera a jeste jinde. :-) Boze muj...
OFF Topic
OFF Topic
Edtho- Poèet pøíspìvkù : 71
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: