Přihláška
+3
Vencor
Nonexist
Temnystin
7 posters
Strana 1 z 1
Přihláška
Class: Warlock
Name: Temnystin
Spec: Affli a Demonology
Postava: Undead male lvl 30
Armory: Armory
Profese: Herba(50), Inscription(138)
Zkušenosti: Stejně jako Cherokee jsem měl smůlu na servery tak můj nejvyšší lvl byl 64 na Anathemě, s raidy zkušenosti nemám ale rád se doučím
O mě: je mi 24 a wow hraji s přestávkami asi 4 roky. Čas mám podle podle práce (dlouhý/krátký týden).
Proč Mysteria? Rád bych do Guildy kde se něco naučím a kde nemusím řešit pubertu nekterých spoluhráčů. Navíc u Vás mám kamarády Cherokee a Edtho.
TS: doinstaluju, mikrofon mám.
Tomáš Kopřiva
Name: Temnystin
Spec: Affli a Demonology
Postava: Undead male lvl 30
Armory: Armory
Profese: Herba(50), Inscription(138)
Zkušenosti: Stejně jako Cherokee jsem měl smůlu na servery tak můj nejvyšší lvl byl 64 na Anathemě, s raidy zkušenosti nemám ale rád se doučím
O mě: je mi 24 a wow hraji s přestávkami asi 4 roky. Čas mám podle podle práce (dlouhý/krátký týden).
Proč Mysteria? Rád bych do Guildy kde se něco naučím a kde nemusím řešit pubertu nekterých spoluhráčů. Navíc u Vás mám kamarády Cherokee a Edtho.
TS: doinstaluju, mikrofon mám.
Tomáš Kopřiva
Temnystin- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: Přihláška
Jestli se bavis s Edthem tak jsem PRO.
Sice mi budes delat konkurenci ale co se da delat
Sice mi budes delat konkurenci ale co se da delat
Nonexist- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 238
Mám pocit, že niekde som už čítal rovnakú prihlášku (až na nick hrača a class) . Tak ale prečo nie, som pre prijatie.
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Mno myslim, ze pro Tebe to konkurence nebude Holyxi.
Tomas je v poho, tak ho plz vemte. :-)
PRO
Tomas je v poho, tak ho plz vemte. :-)
PRO
Edtho- Poèet pøíspìvkù : 71
se s lockama roztrhl pytel tady (včetně mě ).. ale proč ne... osobně mě vždy trochu znejisťuje nižší lvl, ale pokud se člověk projeví normálně a dává najevo, že tu postavu chystá doexpit, tak jsem jedině pro... tady to víceméně vidím plus tedy, když tě znají další hráči od nás
Disease- Poèet pøíspìvkù : 56
Prijatý 12.9.2010.
PS- Hrač bol požiadaný o zmenu nicku (korpi) na fore na in-game nick (temnystin), aby sa tým uľahčilo rozpoznávanie hráčov.
PS- Hrač bol požiadaný o zmenu nicku (korpi) na fore na in-game nick (temnystin), aby sa tým uľahčilo rozpoznávanie hráčov.
Bhaal- Champion
- Poèet pøíspìvkù : 253
Děkuji za přijetí, nick jsem si změnil.
Temnystin- Poèet pøíspìvkù : 2
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: